Måndag 19 maj |
||
---|---|---|
Hemlagad köttfärspaj serveras med vitlöksdressing |
129 kr
|
|
Chicken cashew (kyckling, sauterade grönsaker, soja) serveras med ris |
129 kr
|
|
Tisdag 20 maj |
||
Stekt fläsk med raggmunk, löksås och lingonsylt (finns även bruna bönor) |
129 kr
|
|
Nattbakad herrgårdsstek med mustig sås och rostad potatis |
129 kr
|
|
Onsdag 21 maj |
||
Kycklinggryta med dijon och dragon serveras med ris |
129 kr
|
|
Helstekt kotlettrad med champinjonsås och råstekt potatis |
129 kr
|
|
Torsdag 22 maj |
||
Stekt fiskfilé serveras med vitvinssås med sparris |
129 kr
|
|
Italienska köttbullar serveras med tomatsås och pasta penne |
129 kr
|
|
Fredag 23 maj |
||
Pulled pork serveras med pitabröd, bbq-sås och coleslaw |
129 kr
|
|
Pankopanerad fläskschnitzel serveras med café de Paris-smör |
129 kr
|
|
Vardagsmeny |
||
Caesarsallad serveras med räkor eller kyckling |
129 kr
|
|
Tortellini med sparris, vårlök och rökt sidfläsk från Hemgården |
129 kr
|
|
Sommartallrik med varmrökt lax och dillkokt potatis |
129 kr
|