Måndag 10 november |
||
|---|---|---|
| Hemlagad pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor |
129 kr
|
|
| Ugnspocherad koljafilé med äggsås och dillkokt potatis |
129 kr
|
|
Tisdag 11 november |
||
| Stekt fläsk med raggmunk, löksås och lingonsylt (finns även bruna bönor) |
129 kr
|
|
| Porterstek serveras med gräddig portersås och kokt potatis |
129 kr
|
|
Onsdag 12 november |
||
| Strimlad biff med bambuskott serveras med basmatiris |
129 kr
|
|
| Smörstekt panerad rödspättafilé serveras med västkustsallad |
129 kr
|
|
Torsdag 13 november |
||
| Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde |
99 kr
|
|
| Thaisoppa paneng med kyckling, citrongräs och kokosgrädde |
129 kr
|
|
| Helstekt fläskkarré serveras med plommongräddsås och potatis |
129 kr
|
|
Fredag 14 november |
||
| Strimlad fläskfilé med champinjoner, lök och paprika serveras med ris |
129 kr
|
|
| Ugnsstekt kycklingfilé med potatisgratäng och rödvinssås |
129 kr
|
|
Vardagsmeny |
||
| Pokébowl med chilimarinerade räkor och srirachamajonnäs |
129 kr
|
|
| Kyckling Florentine (rostad vitlök, grädde, vitt vin, spenat, parmesan) serveras med pasta |
129 kr
|
|